Yogapraktijk

Yogapraktijk De Bron bevindt zich sinds 2007 aan de Jellemaweg 53, hoek Karel Doormanlaan. De praktijkingang is in het verlengde van de garage aan de zijkant. Er is een ontvangstruimte waarin je je kunt verkleden, schoenen, jassen en tassen kunt laten staan. De lesruimte is 49m2 en heeft vloerverwarming, ramen op het zuiden en muren met leem die voor een prettige atmosfeer zorgen. Matjes, anti-slip yogahanddoeken, meditatiekussens en –bankjes zijn aanwezig. Het is niet de bedoeling dat de ruimte betreden wordt met schoenen of dat er tassen of dergelijke mee naar binnen worden genomen.


Wil je meer weten over waar yoga over gaat? Lees dan hier verder.

Parkeren
Fietsen kunnen op de oprit staan. Auto’s zijn het beste langs de tuinkant te parkeren op de Karel Doormanlaan of verder op in de Karel Doormanlaan langs de stoep. De Jellemaweg zelf en de ruimte voor de garages zijn niet geschikt om de auto gedurende een les te parkeren.

Verhuur
De yogapraktijk wordt ook aan anderen verhuurd. De verhuurprijs is €30 per dagdeel. Neem gerust contact op om te informeren naar de mogelijkheden als je een yoga, meditatie cursus of workshop zou willen geven.