Human Design & Yoga

Ontspanning, een rustigere, diepe adembeweging en een grotere doorstroming in je lichaam zijn het resultaat van deze lessen. Daarnaast geven de meditaties en de onderwerpen van de lessen inzicht in jezelf en je Human Design kaart. Deze bewustwording werkt door op je fysieke welbevinden, alsook op je psychische welzijn.

Het contact met jezelf en je lichaam geeft vertrouwen, stabiliteit en kracht. Waardoor je makkelijker naar de wijsheid van je lichaam kunt luisteren met goede beslissingen en keuzes te maken in je lichaam.

Door ieder energiecentrum te leren kennen vanuit het perspectief van de I Tjing en Gene Keys krijg je veel meer inzicht in hoe het chakrassyteem in jou werkt, hoe het persoonlijk voor jou werkt.
Eenvoudige oefeningen, simpele houdingen, die een groot verschil kunnen maken. Door te blijven ademen, goed diep door te ademen bij (in)spanningen kom je over de hoogste bergtop heen en wordt de weg door een donkere tunnel een weg naar licht, liefde en kracht.. Letterlijk en figuurlijk.

Sinds oktober 2007 integreer ik yoga met Human Design. Yoga en meditatie zijn voor mij op alle vlakken van mijn leven essentieel om zo dicht mogelijk bij mezelf te leven, om mezelf door en door te leren kennen en mijn talenten zoveel mogelijk te ontwikkelen. Het online Human Design en Yoga programma helpt je om ieder energiecentrum te leren kennen, te leren voelen en daarmee het beste in jezelf en in anderen naar boven te halen. 

Het jaarprogramma is nog in ontwikkeling. Je kunt nu het 1ste deel aanschaffen:  Mild zijn voor je Milt!

Je kunt nog meer lezen over de weg van licht, kracht en liefde als je deze link volgt.

Op de Facebookpagina De Weg naar de Bron vind je informatie over hoe ik met Human Design sinds 2007 ben bezig geweest.

Mild zijn voor je Milt

Goede zorg voor jezelf. Goede zorg voor je lichaam. Meer toegang tot je intuïtieve weten en minder angsten, dat is wat dit deel je kan gaan brengen. Voor €30 (excl.BTW) heb je een schat aan informatie over je milt en kun je heerlijk aan de slag voor jezelf of met je eigen cursisten.

Klik op deze link: Mild zijn voor je Milt! om het eerste deel van Human Design & Yoga aan te schaffen.

Human Design & Gene Keys

Vanuit mijn unieke perspectief als een Reflector en het jarenlang volgen van de transits van de planeten leg ik je graag van alles uit over Human Design en jouw persoonlijke kaart. Drie webinars waarin ik je de basis van Human Design & de Gene Keys uitleg uitleg plus 1 of 2 zoomcalls over jouw kaart waarin je type, je strategie & autoriteit uitleg met als extra een inkijkje in de Gene Keys met jouw specifieke schaduw- en talentkanten.

Ook kun je ervoor kiezen om een uitgebreid traject te volgen waarbij je persoonlijke lees- en werkboeken krijgt en je kaarten daarna geen enkel geheim meer voor je zijn.

 

 

 

 

Human Design +++Zoomcall

Weet je al het nodige over Human Design? Of ben je helemaal nieuw en wil je er op een korte persoonlijke manier meer van weten. Dan kun je een  +++ Zoomcall bestellen waarin ik samen met jouw specifieke vragen kijken naar je Human Design kaart.

Het is altijd leuk om samen je kaart te bestuderen en te zien waar bepaalde antwoorden te vinden zijn of welke valkuilen juist in jouw design voorkomen. Human Design is experimenten, ontdekken, gaan voelen en kennis op doen.

Samen er ver hebben waar je tegen aanloopt zoals verbittering, teleurstelling, woede of frustratie en hoe je succes, verrassingen, vreugde en genieten kunt bewerkstelligen door op een andere manier keuzes te maken.

Klik op deze link voor een +++Zoomcall ter waarde van €125 (excl. BTW) van en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op om het in te plannen.