Individuele begeleiding

Samen op pad om te werken aan hoe je beter in vel komt te zitten

Soms kan er zoveel spelen in je leven dat het fijn is om één op één te delen wat er speelt en dat we heel gericht samen mediteren en yogahoudingen erbij uitzoeken die specifiek iets doen aan waar jij op dit moment staat in je leven.
Mildheid naar jezelf en je situatie ontwikkelen. Goed voor jezelf zorgen door oefeningen en adembewegingen. Specifiek in durven te gaan op waar jij tegen aan loopt en dan ook in de spiegel durven te kijken die ik aanreik. Het is zo fijn om vanuit slachtofferschap te groeien naar meesterschap over je eigen leven.
Het is niet meer de schuld van de omstandigheden, van de anderen, van wat dan ook, ook niet van jezelf, maar durven voelen dat dit is wat er is en het nu aan jou is om daar zo goed mogelijk op te antwoorden. Zo adequaat mogelijk te werken aan beter in je lichaam en beter in je gevoel komen te zitten. Duidelijk te krijgen wat je in je dagelijks leven wilt, waar je voor gaat en wat je wel en niet meer gaat doen. Je verhaal te kunnen vertellen om het dan ook echt los te laten en te gaan kijken naar wat er voor je ligt.
Hoe kom je los van je verhaal? Hoe groei je naar meer compassie voor jezelf? Hoe word je weer een overstromende bron van kracht en energie voor de wereld om je heen? Door yoga, door meditatie, door liefdevol samen te zijn met dat wat er is en dat lukt vaak beter met iemand naast je die al vol compassie is voor waar je nu bent en hoe het nu met je is.

Bijeenkomsten in overleg

De meeste groepslessen zijn in de avonduren, dus in de praktijk komt het neer op een ochtend of middagsessie overdag. Met grote uitzondering is er eens in de zoveel tijd ook gelegenheid op dinsdagavond of zaterdagochtend om met elkaar te werken.
Per uur bedragen de kosten €70. Reken er op, als we naast bewegen ook willen uitwisselen hoe het gaat en waar je de komende tijd op gaat focussen, dat we al snel 1,5 uur kwijt zijn en het fijn is om nog samen een kop thee na de sessie te drinken. Zodat het allemaal wat mag landen en je niet meteen de deur uit hoeft te rennen. Na een eerste intake, kennismakingsgesprek, stellen we samen een plan op. Meestal 4 tot 6 sessies om het meeste aangereikt te krijgen waarmee je dan zelf iedere dag mee aan de slag kan.

Als je vanwege hele specifieke lichamelijke klachten een uurtje individueel aan yoga wilt doen, is dat ook mogelijk.