Lever, je innerlijk kompas - dagworkshop

Zaterdag 1 april 2023  10.00 – 16.00 uur

~ Human Design & Yoga ~

€ 99 (incl.BTW)  max 6 deelnemers

Leren luistern naar je innerlijk kompas, naar je G-centre, naar je lever en galblaas, daar gaan we in deze workshop mee aan de gang. Hoe kun je door yoga en meditatie je lever kalmeren of juist activeren. Welke gezondheidssignalen duiden op een lever uit balans en wat kun je daar aan doen. Ook kijken we naar je Human Design kaart om te zien welke informatie voor de conditie van jouw lever van belang is.

Naast deze dag samen krijg je toegang tot de online Academie De Bron waarin je veel kunt terug lezen en je kunt kijken hoe het Switchen & Ditchen van allerlei produkten en gewoontes je kunnen helpen om tot een gezondere levensstijl te komen voor je lever.

Via deze link kun je meer lezen over het belang van je lever en wat je online naast de workshop kunt leren. Vanuit deze workshop zou je als yogadocent meerdere lessen kunnen samenstellen voor je eigen cursisten of zelf de workshop kunnen geven.

Samen op weg naar De Bron, werken vanuit De Bron, leven vanuit De Bron.

Praktische informatie

Inschrijving en betaling

Inschrijving en meer informatie vindt plaats via het contactformulier. Je inschrijving is definitief na ontvangst van je betaling. Er kan geen restitutie  worden gegeven bij verhindering. Wel kun je de workshop of mid-week op een later tijdstip inhalen.

Bereikbaarheid

Yoga De Bron bevindt zich op loopafstand van het station Zuidhorn. Ook kun je gratis parkeren naast de praktijkruimte op de Karel Doormanlaan.

Overnachten

Er zijn een aantal campings in de buurt waar je je tentje kunt neerzetten voor het weekend of de week. Ook zijn er een aantal B&B’s en een hotel op loopafstand. 

Eten

Een lichte lunch wordt verzorgd tijdens de workshops en de mid-week. Dieet-wensen kun je doorgeven. Voor het avondeten tijdens de weekend workshops zijn er meerdere restaurants in de buurt. Of kun je iets halen bij de plaatselijke supermarkt die tot 22.00 uur geopend is.

Ik kook glutenvrij en vegetarisch, desgewenst ook lactose vrij.

Samen op weg naar De Bron, werken vanuit De Bron, leven vanuit De Bron.