Transformatie met Human Design & Gene Keys

Samen onderweg, samen aan het werk om tot een transformatie te komen 
Ben je er echt helemaal klaar mee met hoe je leven loopt en wil je voor een daadwerkelijk verandering gaan, dan is dit persoonlijke traject wellicht dat waar je klaar voor bent. Je creativiteit weer laten stromen, meer liefde in je leven,  een gevoel van een doel en een missie dit zijn allemaal gevolgen van een persoonlijk half-jaar traject waarbij we samen diep in jouw ‘gebruiksaanwijzing’ duiken. 

In de online academie heb je toegang tot  de algemene Human Design en Gene Keys webinars, vind je een leesboek over jouw jouw Zon en Aarde activaties, zowel je persoonlijke als je fysieke zijde. Er is een interactief werkboek waarin je al je inzichten en vragen kunt stellen. Natuurlijk heb ik daar opdrachten en vragen voor je in staan zodat je stap voor stap tot je eigen inzichten kunt komen. Aan de hand van de Gene Keys kaart duiken we dan in wat jouw levenswerk is, waar je je naar toe mag ontwikkelen, hoe je je lichaam het gezondst houdt en wat je vervulling geeft. Dit is de eerste stap in het traject.

De tweede stap is hoe je meer liefde in je leven laat stromen. Samen kijken we dan naar je Dharma en Karma pad, welke mensen en gebeurtenissen je in  je leven aantrekt. Hoe je het diepste verwonding in het leven tegelijkertijd ook je grootste geschenk is wat je de wereld te bieden hebt door het te helen en daarmee anderen ook tot steun kunt zijn.

De kern van licht komt bij de derde stap naar buiten. Initiatief, groei en ten dienste staan van maken dat je licht in een quantum sprong naar buiten mag gaan komen. Een leven in overgave en vertrouwen waarbij je voelt dat de dingen die je doet geïnspireerd worden door je doel hier op aarde en je je handelen daarop afstemt.

Vergroot je licht, ben het licht, straal en geniet van je leven door totale acceptatie van zowel je schaduw als je lichtkanten.

Stap 1 - Kracht

Ontdek wat je levenswerk is, waar je naar toe mag ontwikkelen, wat je gezond houdt en hoe je doel in dit leven eruit ziet

Dit is een online individueel programma, waarbij we in 4 coachcalls van 2 uur via Zoom samen aan het werk gaan om helemaal in je kracht te komen staan.

Het is een traject van 3 maanden, waar we elkaar dus 4x ontmoeten en je tussendoor lekker zelf aan de slag gaat met je zon en aarde actvitaties aan zowel je persoonlijke als je designkant  Per maand kost dit €320. In het totaal is het €960 (excl. BTW).

Je kunt deze eerste stap om volledig in je echte kracht te komen staan bestellen via deze link.

 

 

Stap 2 - Liefde

Ontdek hoe je meer liefde in je leven laat stromen. Wat de liefde tegenhoudt en waar je door inzicht en andere communicatie wat in kunt veranderen.

Ontdek hoe je meer liefde in je leven laat stromen, wie en wat je aantrekt in dit leven, hoe  je IQ, EQ en SQ samenwerken om je diepste pijn te helen

Online individueel programma bestaat uit 6 coachcalls van 2 uur via Zoom en ga je vooral aan de slag met Venus, Mars en je Maan uit je Human Design kaart.

Het is een traject van 6 maanden. Per maand kost deze persoonlijke begeleiding €240, samen maakt dat €1440 (excl. BTW).

Deze tweede stap om liefde onbelemmerd te laten stromen en jezelf nog meer te helen kun je bestellen via deze link.

Stap 3 - Licht

Ontdek hoe je initiatief, groei en praktische productiviteit kunt inzetten in combinatie met je levenswerk, het doel van je leven en hoe je tot bloei komt in het werk wat je doet.

Dit online individuele programma bestaat naast je eigen lees- en werkboek over hoe je je leven vanuit je kern, vanuit je ziel, vanuit je licht kan leven. Ook uit drie coachcalles van 2 uur via Zoom.

Het is een traject van 2 maanden. Per maand kost deze persoonlijke begeleiding €320 samen maakt het €660 (excl. BTW).

Deze derde stap om volledig vanuit je diepste zijn te leven en te werken kun je bestellen via deze link.

 

Stap 1 t/m 3 - in 3 maanden

Ben je op zoek naar een intensief traject om verandering in jezelf en hoe je in de wereld staat nu de hoogste prioriteit heeft? Dan is het mogelijk om dit hele traject op basis van wekelijkse zoomcalls en opdrachten te doen. 

Online individueel programma bestaat uit 13 wekelijkse coachcalls van 2 uur via Zoom, waarbij je per week veel zult moeten lezen, schrijven en uitwerken. 

Als je voelt dat dit jouw weg te gaan is dan gaan we voor dit intensieve traject, waarbij de Human Design reading ook is inbegrepen. De kosten voor dit intensieve traject bedraagt €3.060 (excl. BTW)

Deze stap om in je kracht te komen staan, liefde onbelemmerd te laten stromen vanuit je kern te gaan leven en werken kun je bestellen via deze link.