Mild zijn voor je Milt! - dagworkshop

Zaterdag 18 maart 2023  10.00 – 16.00 uur

~ Human Design & Yoga ~

€ 99 (incl.BTW)  max 6 deelnemers

Goed zorgen voor je milt is een boost voor je gezondheid. Je milt verzorgen door yogahoudingen en yogamudra’s laat je intuïtieve weten meer stromen. Zo kom je tot wat werkelijk goed voor jou en je lichaam is.

Naast deze dag samen krijg je toegang tot de online Academie De Bron waarin je veel kunt terug lezen over de milt en haar 7 kwaliteiten. Angst in allerlei gradaties is de grootste schaduwkant van de milt. Door aarding en het element hout in balans te brengen verdwijnt vaak ook veel angst.

Via deze link kun je meer lezen over het programma Human Design & Yoga, waar je na deze workshop ook tot deel 1 Mild zijn voor je Milt! toegang hebt.

Vanuit deze workshop zou je als yogadocent meerdere lessen kunnen samenstellen voor je eigen cursisten of zelf de workshop kunnen geven.

Samen op weg naar De Bron, werken vanuit De Bron, leven vanuit De Bron.

Praktische informatie

Inschrijving en betaling

Inschrijving en meer informatie vindt plaats via het contactformulier. Je inschrijving is definitief na ontvangst van je betaling. Er kan geen restitutie  worden gegeven bij verhindering. Wel kun je de workshop of mid-week op een later tijdstip inhalen.

Bereikbaarheid

Yoga De Bron bevindt zich op loopafstand van het station Zuidhorn. Ook kun je gratis parkeren naast de praktijkruimte op de Karel Doormanlaan.

Overnachten

Er zijn een aantal campings in de buurt waar je je tentje kunt neerzetten voor het weekend of de week. Ook zijn er een aantal B&B’s en een hotel op loopafstand. 

Eten

Een lichte lunch wordt verzorgd tijdens de workshops en de mid-week. Dieet-wensen kun je doorgeven. Voor het avondeten tijdens de weekend workshops zijn er meerdere restaurants in de buurt. Of kun je iets halen bij de plaatselijke supermarkt die tot 22.00 uur geopend is.

Ik kook glutenvrij en vegetarisch, desgewenst ook lactose vrij.

Samen op weg naar De Bron, werken vanuit De Bron, leven vanuit De Bron.