Yoga & Mindfulness

De Yoga & Mindfulness cursus is echt voor diegene die willen kennismaken met yoga en met meer aandacht in hun dagelijkse leven willen gaan functioneren. Het ontwikkelen van meer lichaamsbewustzijn en het bewust worden van de invloed van emoties, stress en negatieve gedachtegangen op ons welbevinden zal centraal staan. De cursus vraagt wel om een bepaalde openheid om te delen over je leven en een inzet om met de opdrachten van de week aan de gang te gaan. Om zo echt een nieuwe manier van omgaan met wat er op je pad komt aan te leren en de signalen van je lichaam serieus te nemen door er echt naar te gaan luisteren. Uiteindelijk kom je dan in een ‘groove’ terecht waarbij het vanzelfsprekender is dat je je lichaam blijft voelen en diep, rustig door ademend.

Elkaars privacy respecterend is dat wat binnen de groep besproken wordt, ook binnen de groep blijft. Persoonlijke verhalen moeten in vrijheid gedeeld kunnen worden zonder dat dit een eigen leven gaat leiden buiten de lessen om.

Voor wie zijn deze lessen het meest geschikt?
Als je daadwerkelijk een verandering in je leven wilt. Als je merkt dat je tegen een burn-out aanloopt of herstellend bent en handvaten wilt hebben om weer meer te kunnen gaan doen. Als je hoog-gevoelig bent en je dat in alle openheid wilt blijven en wellicht al ervaren hebt dat pogingen tot afsluiten niet werken.

Als je deze cursus al eerder gevolgd hebt en graag wilt uitbouwen dan ben je ook van harte welkom. Ervaring leert dat ik geen seizoen hetzelfde doe, iedere keer weer nieuwe invalshoeken vindt om het over hetzelfde te hebben: hoe kom je in je kracht, hoe voel je meer liefde en licht.

Zelf doe ik na 30 jaar yoga en meditatie nog altijd alle oefeningen mee die ik jullie per week meegeef en nog steeds levert het iets op voor mijn dagelijkse leven en mijn eigen welzijn. In een zeker opzicht blijven we allemaal beginners. Is iedere stap de eerste op de weg van duizend stappen (Lao Tsze) en is iedere dag de eerste dag van de rest van ons leven.

Lessen op maandag of donderdag

19.30 – 21.30 uur

Maandag 25 oktober, 1, 8, 15, 22 en 29 november €135

Donderdag 28 oktober, 4, 18 en 25 november €112,50

Sluit Menu