Leven in Overgave - workshop ~ishvarapranidhana~

Workshop Vrijdag 11 t/m zondag 13 september €225 

max. 8 deelnemers

Inzicht in hoe de lagen rond je ziel werken in een yogales en in je dagelijkse leven. 

Een weekend waarin je uitgebreid kennis maakt met de Kosha’s, zoals de lagen rond je ziel heten.

Een weekend waarin Bhakti yoga, de yoga van het hart en Jnana yoga, de yoga van het inzicht, ons zullen brengen tot een leven in overgave. 

Samen op weg naar De Bron, begeleiden vanuit De Bron, leven vanuit De Bron.

Energetische bescherming en Leven in Openheid

Workshop vrijdag 6  t/m zondag 8 november €225

max. 8 deelnemers

Voor iedereen die vanuit warmte, betrokkenheid en compassie wenst te leven en werken zonder er zelf aan onder door te gaan.

Inzicht waarom energetische bescherming nodig is, maar je niet onder een glazen stolp wilt zitten. 

Hoe vervloeien we met de ander? Hoe worden we beïnvloed door de energie van anderen? Hoe groot is je openheid? Wat kun je zelf beïnvloeden? Hoe combineer je in je eigen kracht staan met een open, compassievolle houding naar de wereld om je heen?

Samen op weg naar De Bron, werken vanuit De Bron, leven vanuit De Bron!

Een mid-week voor je zintuigen

5 dagen Yoga op het Groninger land van maandag 6 t/m 10 juli

~van ahimsa tot aan isvarapranidhana ~

€ 450 max 8 deelnemers

Welke kwaliteiten wil je in jezelf versterken?  Welke kwaliteiten wil je meer inbrengen in de omgang met jezelf en de wereld om je heen?  Hoe ga je om met alle indrukken via je zintuigen? 

Inzicht in de eerste twee stappen van Patanjali: de yama’s en niyama’s. Helder hebben hoe Pratayahara, de 5de stap van Patanjali, je leven beïnvloedt. Je zintuigen als een bron van vreugde of een bron van overprikkeling en irritatie? 

Samen op weg naar De Bron, werken vanuit De Bron, leven vanuit De Bron.

Praktische informatie

Inschrijving en betaling

Inschrijving en meer informatie vindt plaats via het contactformulier. Je inschrijving is definitief na ontvangst van je betaling. Er kan geen restitutie  worden gegeven bij verhindering. Wel kun je de workshop of mid-week op een later tijdstip inhalen.

Bereikbaarheid

Yoga De Bron bevindt zich op loopafstand van het station Zuidhorn. Ook kun je gratis parkeren naast de praktijkruimte op de Karel Doormanlaan.

Overnachten

Er zijn een aantal campings in de buurt waar je je tentje kunt neerzetten voor het weekend of de week. Ook zijn er een aantal B&B’s en een hotel op loopafstand. 

Eten

Een lichte lunch wordt verzorgd tijdens de workshops en de mid-week. Dieet-wensen kun je doorgeven. Voor het avondeten tijdens de weekend workshops zijn er meerdere restaurants in de buurt. Of kun je iets halen bij de plaatselijke supermarkt die tot 22.00 uur geopend is.

Tijdens de mid-week bied ik om 19.00 uur een 3-gangenmaaltijd aan passend bij het thema van de dag. Ik kook glutenvrij en vegetarisch, desgewenst ook lactose vrij.

Samen op weg naar De Bron, werken vanuit De Bron, leven vanuit De Bron.

Sluit Menu